ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ



2 κιλά πατάτες
2 κρεμμύδια
τριμμένο πιπέρι και αλάτι
κόκκινο πιπέρι
ελαιόλαδο

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα τους μέχρι να μαλακώσουν. Τις ξεφλουδίζετε και τις λιώνετε με ένα πιρούνι. Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Τα ροδίζετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με καυτό λάδι. Όταν μαραθούν προσθέτετε τις πατάτες,αλατοπιπερώνετε και τα ανακατεύετε για μερικά λεπτά. Τα συνθλίβετε για να σχηματίσουν μια τάρτα-σαν ομελέτα. Την αναποδογυρίζετε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. προσέχετε να μην κολλήσει στο τηγάνι. Τη βάζετε σε μια πιατέλα και πασπαλίζετε με κόκκινο πιπέρι. Τη σερβίρετε ζεστή.


Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλας
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV