ΜΠΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΣΕΡΟΚΡΟΚΕΤΑΣ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
250 γρ. φύλλο κρούστας
150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε φέτες
100 γρ. ταχίνι
1 φλιτζανάκι πετιμέζι ροδιού
30 κασεροκροκέτες έτοιμες
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τηγανίζουμε τις κροκέτες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα λαδώνουμε με σπορέλαιο.
Τοποθετούμε το ζαμπόν επάνω στο φύλλο κρούστας και βάζουμε τις κροκέτες ανά φύλλο.
Τυλίγουμε τις φλογέρες και αλείφουμε με αυγό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε φούρνο στους 180οC για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με πετιμέζι ροδιού και σάλτσα ταχινιού.


Κύριο Συστατικό : Ζαμπόν
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV