1 δόση ζύμη πίτσας 7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 600 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 390 γρ. ντοματάκια κονσέρβα στραγγισμένα αλάτι και ρίγανη 50 γρ. φιλέτο αντζούγιας, κομμένο σε φέτες 20 μαύρες ελιές |
||||||
|
||||||
1 δόση ζύμη πίτσας 7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 600 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 390 γρ. ντοματάκια κονσέρβα στραγγισμένα αλάτι και ρίγανη 50 γρ. φιλέτο αντζούγιας, κομμένο σε φέτες 20 μαύρες ελιές |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |