375 γρ. σκληρό αλεύρι ολικής αλέσεως 75 γρ. σκληρό άσπρο αλεύρι 10 ml (2 κουτ. γλυκού) αλάτι 7 γρ. ξηρή μαγιά 300 ml χλιαρό νερό Για την επικάλυψη: 30 ml (2 κουτ. σούπας) νερό 1/2 κουτ. αλάτι αλεύρι ολικής αλέσεως για πασπάλισμα |
||||||
|
||||||
375 γρ. σκληρό αλεύρι ολικής αλέσεως 75 γρ. σκληρό άσπρο αλεύρι 10 ml (2 κουτ. γλυκού) αλάτι 7 γρ. ξηρή μαγιά 300 ml χλιαρό νερό Για την επικάλυψη: 30 ml (2 κουτ. σούπας) νερό 1/2 κουτ. αλάτι αλεύρι ολικής αλέσεως για πασπάλισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |