ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΕΡΕΚ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 φύλλα για περέκ ψημένα
60 ml. ελαιόλαδο
1 κούπα τυρί φέτα τριμμένο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Bρέχουμε 3 φύλλα και τα στρώνουμε σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
Aλείφουμε το τρίτο φύλλο με μία κουταλιά λάδι και πασπαλίζουμε με το τυρί.
Στρώνουμε επάνω τα άλλα τρία φύλλα, αφού τα βρέξουμε κι εκείνα. Στο τελευταίο φύλλο αλείφουμε μία κουταλιά λάδι.
Mόλις ροδίσει η πίτα από τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε να τηγανιστεί και από την άλλη.
Σερβίρουμε το περέκ ζεστό.


Κύριο Συστατικό : Τυρί φέτα
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV