10 φύλλα κρούστας 100 ml. ελαιόλαδο. Υλικά για την γέμιση 4 πιπεριές Φλωρινης 2 πράσινες μακρουλές γλυκιές 3 κρεμμύδια 4-5 φρυγανιές στο μίξερ (σκόνη) αλάτι, πιπέρι 70 ml. ελαιόλαδο 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
10 φύλλα κρούστας 100 ml. ελαιόλαδο. Υλικά για την γέμιση 4 πιπεριές Φλωρινης 2 πράσινες μακρουλές γλυκιές 3 κρεμμύδια 4-5 φρυγανιές στο μίξερ (σκόνη) αλάτι, πιπέρι 70 ml. ελαιόλαδο 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |