10 ml (2 κτγ) ξηρή μαγιά 120 ml νερό,σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ σκληρό αλεύρι ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 ml (2 κτσ) ελαιόλαδο 3,75 ml (3/4 κτγ) αλάτι 1 ποσότητα σάλτσα τομάτας |
||||||
|
||||||
10 ml (2 κτγ) ξηρή μαγιά 120 ml νερό,σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ σκληρό αλεύρι ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 ml (2 κτσ) ελαιόλαδο 3,75 ml (3/4 κτγ) αλάτι 1 ποσότητα σάλτσα τομάτας |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |