ΠΟΛΕΝΤΑ



1,75 λίτρα νερό
300 γρ πολέντα
100 γρ βούτυρο
καρυκεύματα

Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα Flexi,θέστε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 1.Αφήστε το νερό να βράσει και προσθέστε την πολέντα,συνεχίστε να αναδεύετε για 30-45 λεπτά και προσθέστε το βούτυρο.Η βασική συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:1.Η φρεσκομαγειρεμένη πολέντα μπορεί να σερβιριστεί αμέσως,ώς συμπλήρωμα μιας καλής σάλτσας.2.Σερβίρετέ την,ως crostini - μαγειρέψτε την πολέντα,απλώστε τη σε ένα ταψί ψησίματος και αφήστε τη να κρυώσει.Μόλις κρυώσει,βγάλτε την από το ταψί και κόψτε την σε κύβους των 6εκ. x 10εκ.,ψήστε την και σερβίρετέ την.


Κύριο Συστατικό : Πολέντα
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 λεπτό
Χρόνος Μαγειρέματος : 30-45 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6-8
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV