ΑΒΓΑ ΣΚΡΑΜΠΛ (scrambled eggs)



4 αβγά
4 κουταλιές σούπας γάλα
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 φέτες ψωμί τοστ
Αλάτι, πιπέρι

Τοποθετήστε το γάλα & το βούτυρο μέσα σε ένα μικρό τηγάνι. Όταν βράσουν, προσθέστε μέσα τα αβγά, τα διαλύετε αμέσως και τα ανακατεύεται με σύντομες κινήσεις μπρος & πίσω, ώστε να ψηθούν μέσα στο γάλα και να γίνουν αφράτα κομμάτια αβγού. Προσθέστε αλάτι & πιπέρι, και όταν έχει τελειώσει το γάλα, βγάζετε τα αβγά με μία σπάτουλα και τα σερβίρετε επάνω στο τοστ. Για ένα πλήρες πρωινό γεύμα, σερβίρεται τα αυγά σκραπλ με μπέικον και ντομάτα τηγανισμένη σε βούτυρο.


Κύριο Συστατικό : Αυγό
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV