ΒΑΦΛΕΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ



1 δοχείο μανταρίνια-πορτοκάλια(175γρ. καθαρό βάρος)
200γρ. μαλακό βούτυρο
200γρ. ζάχαρη
2 αυγά
150γρ. γιαούρτι με βανίλια
200γρ. αλεύρι
50γρ. κορν φλάουρ

Αφήστε τα μανταρίνια-πορτοκάλια να στραγγίξουν. Βάζετε βούτυρο στη βαφλιέρα,κλείνετε και ζεσταίνετε. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά ώστε να γίνει αφρός. Ανακατέψτε και τα μανταρίνια,αυτά μπορούν άνετα να θρυμματιστούν. Ανακατεύετε το γιαούρτι,το αλεύρι και το κορν φλάουερ. Βάζετε περίπου 2κ.σ. ζύμης στη μέση της κάτω επιφάνειας ψησίματος και κλείνετε την βαφλιέρα. Ψήνετε κάθε βάφλα περίπου 3’ έως ότου πάρει χρώμα χρυσό-καφέ. Τοποθετείτε τις έτοιμες βάφλες σε μια σχάρα γλυκού.


Κύριο Συστατικό : μανταρίνια-πορτοκάλια
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Βαφλιέρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV