ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ



150γρ. καρπός κολοκύθας
2 αυγά
80γρ. ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1/2 κουταλάκι του τσαγιού σκόνη κανέλας
100γρ. αλεύρι

Βάζετε βούτυρο στη βαφλιέρα,κλείνετε και ζεσταίνετε. Πολτοποιείτε τον καρπό κολοκύθας. Χτυπήστε σε αφρό τα αυγά με τη ζάχαρη,το χυμό λεμονιού,το μέλι και την κανέλα. Ανακατέψτε πρώτα τον καρπό κολοκύθας και μετά το αλεύρι. Βάζετε περίπου 3κ.σ. ζύμης στη μέση της κάτω επιφάνειας ψησίματος και κλείνετε την βαφλιέρα. Ψήνετε κάθε βάφλα περίπου 3’ έως ότου πάρει χρώμα χρυσό-καφέ.


Κύριο Συστατικό : Κολοκύθα
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Βαφλιέρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV