3 αβγά 100 ΓΡ. Σπανάκι φρέσκο 50 ΓΡ. Ξινοτύρι από την Οίο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 ΓΡ. Απάκι Ελαιόλαδο 30 ΓΡ. Γάλα 3 Φέτες ψωμί μπαγκέτα 1/2 ντομάτα Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
3 αβγά 100 ΓΡ. Σπανάκι φρέσκο 50 ΓΡ. Ξινοτύρι από την Οίο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 ΓΡ. Απάκι Ελαιόλαδο 30 ΓΡ. Γάλα 3 Φέτες ψωμί μπαγκέτα 1/2 ντομάτα Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |