200 γρ. κατίκι Δομοκού 20 ml. ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα 50 γρ. πάστα ελιάς 4 μπρουσκέτες ή παξιμάδια ντάκος ή φέτες ψωμιού |
||||||
|
||||||
200 γρ. κατίκι Δομοκού 20 ml. ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα 50 γρ. πάστα ελιάς 4 μπρουσκέτες ή παξιμάδια ντάκος ή φέτες ψωμιού |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |