ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
50 γρ. καρύδια πεκάν χοντροκομμένα
100 γρ. βούτυρο μαλακό,σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. ζάχαρη ξανθή
1 αυγό χτυπημένο
225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σπάζετε σε μικρά κομμάτια τα τρία είδη σοκολάτας. Τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τα χοντροκομμένα καρύδια πεκάν.
Χτυπάτε σε άλλο μπολ το βούτυρο με τη ζάχαρη,μέχρις ότου το μείγμα γίνει αφράτο και ασπρίσει. Προσθέτετε το αυγό και ανακατεύετε. Κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και με ένα μεταλλικό κουτάλι ανακατεύετε τα δύο μείγματα (βουτύρου-αλευριού).
Αν το μείγμα κολλάει πολύ και δεν μπορείτε να το δουλέψετε ρίχνετε μια κουταλιά νερό. Προσθέτετε στο μπολ με τα καρύδια και τη σοκολάτα το μείγμα βουτύρου. Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα και μοιράζετε πάνω σε αυτό κουταλιές από το μείγμα που ετοιμάσατε,σε αραιά διαστήματα (για να μην κολλήσουν κατά το ψήσιμο).
Ψήνετε 15 λεπτά. Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά και τα ξεκολλάτε προσεκτικά.
Τα διατηρείτε σε δοχείο που κλέινει αεροστεγώς.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 20 μπισκότα
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV