ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 αυγά
ψωμί της προηγούμενης ημέρας
γάλα
μέλι
1 ξύλο κανέλας
λάδι
ζάχαρη

Κόβετε το ψωμί σε λεπτές φέτες. Βράζετε το γάλα σε μια κατσαρόλα μαζί με το ξύλο κανέλας. Το σουρώνετε και το αφήνετε να κρυώσει.
Ρίχνετε μερικές κουταλιές ζάχαρης μέσα στο κρύο γάλα και μουσκεύετε σε αυτό τις φέτες ψωμιού. Τις αφήνετε για μια ώρα.
Στραγγίζετε το ψωμί πιέζοντάς το μέχρι να βγει όλο το υγρό. Το περνάτε από τα χτυπημένα αυγά και τηγανίζετε το ψωμί σε μπόλικο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει.
Βγάζετε τις τηγανίτες από το τηγάνι με λαβίδες,τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα και τις καλύπτετε με χλιαρό μέλι.
Τις σερβίρετε πριν κρυώσουν.


Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV