3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι σταρένιο αλεύρι 60 γρ. βούτυρο 1 1/2 φλιτζάνι νερό 1 φλιτζάνι πατάτες πουρέ 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ 2 κουτ. τσαγ. σκόνη κάρυ 1 κουτ. τσαγ. κύμινο σκόνη 90 γρ. έξτρα βούτυρο |
||||||
|
||||||
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι σταρένιο αλεύρι 60 γρ. βούτυρο 1 1/2 φλιτζάνι νερό 1 φλιτζάνι πατάτες πουρέ 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ 2 κουτ. τσαγ. σκόνη κάρυ 1 κουτ. τσαγ. κύμινο σκόνη 90 γρ. έξτρα βούτυρο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |