4 αβγά 5 κουταλιές γάλα 2 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση: 150 γραμ. μοτσαρέλα 1/2 φλιτζ. Στραγγάτο 1 ντομάτα 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 κρεμμύδι 1 κουταλιά λάδι ελιάς 3 - 4 κλωναράκια σχοινόπρασο |
||||||
|
||||||
4 αβγά 5 κουταλιές γάλα 2 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση: 150 γραμ. μοτσαρέλα 1/2 φλιτζ. Στραγγάτο 1 ντομάτα 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 κρεμμύδι 1 κουταλιά λάδι ελιάς 3 - 4 κλωναράκια σχοινόπρασο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |