ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ



25 γρ βούτυρο
10 αυγά (χτυπημένα)
10 ml (2 κτγ) θαλασσινό αλάτι
25 ml κανονική κρέμα γάλακτος

Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα Flexi,θέστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 3.Προσθέστε το βούτυρο και ζεστάνετέ το,μέχρι να ζεματιστεί.Προσθέστε τα αυγά,το αλάτι και την κρέμα γάλακτος,μειώστε τη θερμοκρασία στους 80 βαθμούς και αυξήστε την ταχύτητα ανάδευσης στο 1,για 2 λεπτά.Μειώστε την ταχύτητα ανάδευσης στο 2,για 8 λεπτά,ή έως ότου μαγειρευτούν τα αυγά,αλλά όσο ακόμα είναι λίγο τρεμουλιαστά.Προσθέστε καρυκεύματα,εάν χρειάζεται.


Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5-10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV