ΑΥΓΑ ΔΙΑΙΤΗΣ WASABI



6 Αυγά βρασμένα καλά και σφιχτά
1/8 Κουταλάκι του γλυκού wasabi cream προσοχή είναι καυτερό πολύ
1 Κουτάλι σούπας worcestershire sauce
1/8 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 Κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
Πιπέρι φρέσκο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια τα φυλλαρακιά για γαρνίρισμα
Κάρυ για γαρνίρισμα

Παίρνουμε τα αυγά και τα κόβουμε στην μέση,αφαιρούμε από μέσα το κροκάδι και σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί με το wasabi, το φρέσκο πιπέρι ανάλογα πόσο θέλουμε εμείς, την μαγιονέζα ,το χυμό από το λεμόνι και την sauce worcestershire. Τέλος τοποθετούμε σε κάθε αυγό μέσα το μείγμα μας και πασπαλίζουμε με κάρυ και γαρνίρομαι με τα φύλλα από φρέσκο κρεμμυδάκι και καλή σας όρεξη.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς Μοσχαρίσιος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Μεξικό
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV