ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ



3-4 στήθη κοτόπουλο
1 λάχανο μεγάλο
1 λάχανο κόκκινο
2 μάνγκο μεγάλα
1 πακέτο καβουρόψυχες μπαστουνάκι ( εναλλακτικά ψίχα γαρίδας)
2 μπουκάλια κέτσαπ
1 μεγάλο βάζο μαγιονέζα
½ κιλό φιστίκι κάσσιους
λίγο λικέρ μπανάνας ( προτιμήστε από κάβα χύμα)

Βράζουμε πρώτα το κοτόπουλο, όσο βράζει το κοτόπουλο, με έναν τρίφτη τρίβουμε τα λάχανα (πράσινο - κόκκινο) τα πλένουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Στην συνέχεια κόβουμε το μανγκο σε μπαστουνάκια και τις καβουροψυχες σε κύβους. Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο δεν το κόβουμε, το μαδάμε ( να είναι σαν ίνες) και μετά απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας τα ψιλοκομμένα λάχανα και ρίχνουμε μαζί όλα τα υλικά (κοτόπουλο, μάνγκο, καβουρόψυχες, λίγο κάσσιους) αφού τα ανακατέψουμε καλά τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε την κέτσαπ,την μαγιονέζα και το λικέρ τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε την σαλάτα στο τέλος ρίχνουμε από πάνω αρκετό τριμμένο φιστίκι κάσσιους και η σαλάτα είναι έτοιμη. Επίσης αν θέλετε μπορείτε στα παραπάνω υλικά να προσθέσετε μπαμπού και καλαμπόκι μικρό.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρολα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 14
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV