ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΡΑΣΤΟ



1 κουνουπίδι
1/2 λεμόνι στημένο
αλάτι
λάδι

Πλένετε το κουνουπίδι πολύ καλά. Αφαιρείτε τα φύλλα του. Το βράζετε περίπου 30 λεπτά. Το κόβετε και το τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το λεμόνι. Αλατίζετε. Προσθέτετε το λάδι.


Κύριο Συστατικό : Κουνουπίδι
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρολα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV