ΛΑΧΑΝΟ ΒΡΑΣΤΟ



1/2 λάχανο
1/2 λεμόνι στυμμένο
αλάτι
λάδι

Πλένετε το λάχανο πολύ καλά. Το βράζετε μέχρι να μαλακώσει περιπου 20 λεπτά. Το τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το λεμόνι. Αλατίζετε. Προσθέτετε το λάδι.


Κύριο Συστατικό : Λάχανο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV