![]() | ||||||
![]() 1 λόλα 1 αντίβ 3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί και κίτρινη) κομμένες σε julienne 2 ματσάκια ρόκας Για τη vinegrette: 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 40 ml κόκκινο ξίδι αλάτι |
||||||
![]()
|
||||||
![]() | ||||||
![]() 1 λόλα 1 αντίβ 3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί και κίτρινη) κομμένες σε julienne 2 ματσάκια ρόκας Για τη vinegrette: 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 40 ml κόκκινο ξίδι αλάτι |
||||||
![]()
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |