ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ



2 κιλά παντζάρια
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι
λάδι
ξύδι

Ξεχωρίζουμε τα κεφάλια από τα χόρτα και τα πλένουμε καλά. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι, βράζουμε τα χόρτα, τα βγάζουμε, τα αφήνουμε να στραγγίσουν και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Στο ίδιο νερό βράζουμε τα κεφάλια μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν λίγο, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες και τα βάζουμε πάνω από τα χόρτα. Ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι και το σκόρδο και τα ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα μας.


Κύριο Συστατικό : Παντζαρια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV