ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ



1 κιλό παντζάρια
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι

Χωρίζετε το παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους. Καθαρίστε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν. Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα. Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους. Ψιλοκόβετε το σκόρδο. Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο. Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξιδο και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Πατζάρι
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV