ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ



1 κιλό πατάτες, κομμένες σε κύβους 1 εκατοστού
1 βάζο σάλτσα ρόκας
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια
1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κύβους
100 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

Μαγειρέψτε τις πατάτες (κατά προτίμηση στον ατμό) μέχρι να μαλακώσουν και μεταφέρετέ τις σε ένα μπολ σαλάτας. Αφήστε να κρυώσουν και προσθέστε την ψιλοκομμένη πιπεριά.Σε ένα blender ανακατέψτε την σάλτσα ρόκας με τα κουκουνάρια, το λάδι, την παρμεζάνα και το σκόρδο. Προσθέστε στις πατάτες και ανακατέψτε καλά.


Κύριο Συστατικό : Πατάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Kατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV