200 γρ. καρδιές από φρέσκο σπανάκι 12 φέτες μπέικον ½ φλιτζ. κρουτόν 200 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 15 γρ. βούτυρο για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
200 γρ. καρδιές από φρέσκο σπανάκι 12 φέτες μπέικον ½ φλιτζ. κρουτόν 200 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 15 γρ. βούτυρο για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |