ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ



2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1/2 φλιτζανιού σέλινο χοντρό, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζανιού φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά λάδι
20 ml χυμός λεμονιού
2 αβγά βρασμένα
1/3 φλιτζανιού μαγιονέζα
πιπέρι
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
4 ντομάτες
φύλλα μαρουλιού

Σε βαθύ μπολ ανακατέψτε τον τόνο, το σέλινο, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Προσθέστε τα αβγά, τη μαγιονέζα και την πιπεριά. Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο. Ετοιμάστε τις ντομάτες: κόψτε το πάνω μέρος και αφαιρέστε το εσωτερικό τους (όπως στα γεμιστά). Σερβίρετε την τονοσαλάτα μέσα στις ντομάτες και σε φύλλα μαρουλιού.


Κύριο Συστατικό : Τόνος
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV