1 αντίβ 3 ματσάκια ρόκα 15 τοματίνια 125 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε λεπτές φέτες Υλικά για τη vinegrette: 30 ml βαλσαμικό ξίδι 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 20 γρ. Μουστάρδα |
||||||
|
||||||
1 αντίβ 3 ματσάκια ρόκα 15 τοματίνια 125 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε λεπτές φέτες Υλικά για τη vinegrette: 30 ml βαλσαμικό ξίδι 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 20 γρ. Μουστάρδα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |