ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΛ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ



4 αγγούρακια
1 πράσινη πιπεριά
250 γρ. μικρά ντοματάκια
24 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:
1/3 φλιτζανιού λάδι
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά σούπας κομμένο φρέσκο βασιλικό

Kόβετε σε φέτες το κρεμμύδι και σε τέταρτα το αγγούρι. Ανακατεύετε τα λαχανικά σε μπολ.Ρίχνετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ σε δοχείο με πώμα, τα κουνάτε καλά, τα προσθέτετε στα λαχανικά και τα αφήνετε τουλάχιστον 1 ώρα.Περνάτε τα λαχανικά σε οδοντογλυφίδες ή σε καλαμάκια.


Κύριο Συστατικό : Nτοματάκια, Aγγούρακια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 12
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV