ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ



1 Μαρούλι
1 ματσάκι Ρόκα
100γρ. τυρί παρμεζάνα
2 ντομάτες ώριμες
Ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο

Πλένουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (όχι ψιλοκομμένα) το μαρούλι και τη ρόκα. Κατόπιν κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις ντομάτες. Κόβουμε σε φλούδες την παρμεζάνα ή εναλλακτικά σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το μαρούλι τη ρόκα και τις ντομάτες και ανακατεύουμε. Πάνα στα λαχανικά μας βάζουμε τις φλούδες παρμεζάνας και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και Μπαλσάμικο.


Κύριο Συστατικό : Ρόκα , παρμεζάνα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : Χωρίς
Τρόπος Μαγειρέματος : Χωρίς
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV