ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ



1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
3/4 φλιτζανιού λαδι
1 κιλό καλαμάρια
1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
το χυμό από 1 λεμόνι
1 κύβο μυρωδικών knorr «κρεμμυδάκι & μαϊντανος
1/2 κιλό σε κονσέρβα κόκκινα φασόλια

Καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Σωτάρετε σε κατσαρόλα τα καλαμαράκια με το λαδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο, τα σωτάρετε, ρίχνετε το κρασί, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τα φασόλια στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας και 1 φλιτζανάκι νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν 20 λεπτά περίπου. Το φαγητό αυτό τρώγεται και κρύο.


Κύριο Συστατικό : Φασόλια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV