ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ



1 αντίβ
3 ματσάκια ρόκα
15 τοματίνια
125 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Υλικά για τη vinegrette:
30 ml βαλσαμικό ξίδι
60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
20 γρ. Μουστάρδα

Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά και τα στραγγίζετε σε σουρωτήρι.Κόβετε τη ρόκα με το χέρι σε κομμάτια 6-7 εκατοστών και τα τοματίνια στη μέση. Βάζετε στη σαλατιέρα τα φύλλα του αντίβ, τη ρόκα και τα τοματίνια.Προσθέτετε τις φέτες παρμεζάνας. Eτοιμάζετε τη vinegrette, χτυπώντας με σύρμα το βαλσαμικό ξίδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα μέσα σε ένα μπολ. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σος και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Αντιβ, Ντοματίνια, Παρμεζάνα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV