1 αβοκάντο 1 γκρέιπφρουτ 1 πορτοκάλι 1 ματσάκι ρόκα 12 φέτες προσούτο Καρπενησίου 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού παπαρουνόσπορο 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα καυτερή 30 ml ξύδι από κόκκινο κρασί 100 ml ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
1 αβοκάντο 1 γκρέιπφρουτ 1 πορτοκάλι 1 ματσάκι ρόκα 12 φέτες προσούτο Καρπενησίου 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού παπαρουνόσπορο 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα καυτερή 30 ml ξύδι από κόκκινο κρασί 100 ml ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |