ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΧΕΛΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ, ΞΙΝΟΜΗΛΑ, ΣΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ



320 γραμ. χέλι καπνιστό
3 ξινόμηλα, κομμένα σε κυβάκια
200 γραμ. καρύδια ψίχα, καβουρδισμένα
2 ματσάκια σέλερι, ψιλοκομμένο
150 γραμ. γιαούρτι
Χυμό από 1 λεμόνι
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα καρύδια, τα μήλα κομμένα σε κυβάκια και το σέλερι, αφού πρώτα το έχουμε καθαρίσει καλά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλατοπίπερο κατ’ εκτίμηση. Κόβουμε το χέλι σε λεπτές φέτες. Σερβίρουμε τη σαλάτα μας σε ατομικά μπολ και προσθέτουμε από πάνω τις φέτες από το καπνιστό χέλι. Γαρνίρουμε με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και λίγο καβουρδισμένο καρύδι.


Κύριο Συστατικό : Χέλι καπνιστό
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV