175 γρ. μπρόκολο, χωρισμένα σε μικρά κλωναράκια 225 γρ. 2 φλιτζάνια φαρφάλε (φιογκάκια) 2 μεγάλα μαγειρεμένα στήθη κοτόπουλο Για τη σάλτσα: 90 γρ. γκοργκοντζόλα 15 ml/ 1 κουταλιά ξίδι από λευκό κρασί 60 ml/ 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2,5- 5 γρ./ 1/2 - 1 κουταλάκι φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο, και μερικά ακόμα κλωναράκια για γαρνίρισμα αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||