ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ BLUE CHEESE & ΑΜΥΓΔΑΛΑ



1 Κουτάλι σούπας ελαιόλαδο
1 κουτάλι σούπας κόκκινο ξίδι κρασιού
1 Μικρό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
2 Πορτοκάλια κομμένα σε κύβους
200γρ σπανάκι τα πιο τρυφερά
85 γρ κάρδαμο φρέσκο
225 γρ Γαλλικό blue cheese κομμένο σε μικρά κομμάτια
50 γρ αμύγδαλα καβουρδισμένα

Ανακατεύουμε τα φρέσκα λαχανικά μας το κάρδαμο, το πορτοκάλι, το κρεμμύδι, το σπανάκι και τα αμύγδαλα μαζί με το ξίδι και το ελαιόλαδο. Τέλος ρίχνουμε από επάνω το blue cheese και σερβίρουμε TIPS: Καλό blue cheese μπορούμε να βρούμε σε καλά και μεγάλα super market το χρώμα του τυριού ποικίλη σε άσπρο και κίτρινο χρώμα

ucook.gr
Κύριο Συστατικό : Blue cheese
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV