ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ 2



1 κιλό πατάτες
1/2-3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2-4 κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1/4φλιτζ. τσαγιού χυμός λεμονιού
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουτ. σούπας κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
λίγη κάπαρη, αλάτι, πιπέρι.

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους μέχρι να μαλακώσουν , όχι να λειώσουν. Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τις ζεστές πατάτες για να απορροφήσουν καλά. Σερβίρουμε σε σαλατιέρα.

patatosalata
Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV