ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ



425 γρ. στραγγισμένο τόνο κονσέρβα
3 σφιχτά αυγά ξεφλουδισμένα σε τέταρτα
3 ντομάτες ξεφλουδισμένες σε τέταρτα
50 γρ. αντζούγιες σε κονσέρβα,ξεβγαλμένες
12 μαύρες ελιές
400 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα
1/3 φλιτζ. λάδι
2 κ.σ. ξύδι με εστραγκόν
1/3 φλιτζ. κομμένο μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

Κόβετε τον τόνο σε μεγάλα κομμάτια. Τον τοποθετείτε σε μπολ σαλάτας με τα αυγά,την ντομάτα,τις αντζούγιες,τις ελιές και τις αγκινάρες. Ανακατεύετε το λάδι,το ξύδι και το σκόρδο,σε ένα δοχείο με πώμα,το κουνάτε καλά και το χύνετε πάνω από τη σαλάτα προτού το σερβίρετε.

ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ
Κύριο Συστατικό :
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος :
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV