175 γρ. ξερές αχιβάδες 175 γρ. τόνο κονσέρβα σε ελαιόλαδο, στραγγισμένο και κομμένο σε κομμάτια 175 γρ. γλυκό καλαμπόκι κονσέρβα, στραγγισμένο 75 γρ. ψητή κόκκινη πιπεριά σε γυάλινο βαζάκι, ξεπλυμένη, στεγνή και ψιλοκομμένη 1 χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι Για τη σάλτσα: 60 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 15 ml βαλσάμικο ξύδι 5 ml ξύδι από κόκκινο κρασί 5 ml μουστάρδα Ντιζόν 5-10 ml μέλι |
||||||
|
||||||