ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΡΑΒΙΟΛΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. ραβιόλια γεμιστά με τυρί
5-6 φύλλα σπανάκι
1 μήλο
2 αβγά
1 αγγούρι
2 κουταλιές σούπας καρύδια τριμμένα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε νερό να βράσει και βράζουμε τα ραβιόλια περίπου για 7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ βράζουμε τα αβγά. Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αγγουράκια σε ροδέλες. Επίσης, καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε ζαράκια. Για να σερβίρουμε τη σαλάτα, απλώνουμε τα αυγό με τα αγγουράκια, τα ραβιόλια και το φρέσκο σπανάκι. Ρίχνουμε τα μήλα και λίγα καρύδια. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΡΑΒΙΟΛΙΑ
Κύριο Συστατικό : Ραβιόλια γεμιστά με τυρί
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 7 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV