Για την σαλάτα 50 γρ. Μαρούλι, 50 γρ. Γαλλική σαλάτα, 1 τμχ Φρέσκο κρεμμύδι, 4 φιλέτα Αντζούγιες, 30 γρ. Σικορε, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ Υλικά touille 120 γρ. Παρμεζάνα Υλικά αυγού ποσέ 1 Αυγό, 10 ml Ελαιόλαδο Υλικά για κράκερ 175 γρ. Αλεύρι, 75 γρ. Αλεύρι σικάλεως, 50 γρ. Ηλιέλαιο, 50 γρ. Κρασί λευκό, 50 γρ. Νερό, 25 γρ. Ζάχαρη, 40 γρ. Μουστάρδα dijon, 5 γρ. Αλάτι, 5 γρ. Baking powder Υλικά για βινεγκρέτ 1 σκελίδα Σκόρδο, 3 Κρόκους, Ηλιέλαιο 200 γρ., 2 φιλέτα Αντζούγια, 25 γρ. Λεμόνι, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ, 50 γρ. Παρμεζάνα, 20 γρ. Κρέμα γάλακτος |
||||||
|
||||||