300 γρ. ξηρά φουζίλι 150 γρ. φασολάκια, αφού τους αφαιρέσετε τις άκρες τους και τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών 1 πατάτα, 150 γρ. περίπου, κομμένη σε κύβους 200 γρ. ντοματάκια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 90 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε κύβους ή σε χοντρά ξύσματα 6-8 μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες σε δαχτυλίδια 1-2 κουταλιές κάπαρη Για τη σάλτσα: 6 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά βαλσάμικο ξίδι 1 κουταλιά φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό, χοντροκομμένο αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||