1 κιλό καρπούζι χωρίς την φλούδα κομμένο σε κύβους 300 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους ελιές πράσινες γεμιστές με αμύγδαλο ξύσμα 1 λεμονιού και το χυμό του φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο ή ξερό τριμμένο λίγο ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
1 κιλό καρπούζι χωρίς την φλούδα κομμένο σε κύβους 300 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους ελιές πράσινες γεμιστές με αμύγδαλο ξύσμα 1 λεμονιού και το χυμό του φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο ή ξερό τριμμένο λίγο ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |