Για την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120 γρ. Υλικά αυγού ποσέ Αυγό 1 τμχ, Ελαιόλαδο 10 ml Υλικά για κράκερ Αλεύρι 175 γρ., Αλεύρι σικάλεως 75 γρ., Ηλιέλαιο 50 γρ., Κρασί λευκό 50 γρ., Νερό 50 γρ., Ζάχαρη 25 γρ., Μουστάρδα dijon 40 γρ., Αλάτι 5 γρ., Baking powder 5 γρ. Υλικά για βινεγκρέτ Σκόρδο 1 σκελίδα, Κρόκος αυγού 3 τμχ, Ηλιέλαιο 200 γρ., Αντζούγια 2 φιλέτα, Λεμόνι 25 γρ., Αλάτι , Πιπέρι , Παρμεζάνα 50 γρ., Κρέμα γάλακτος 20 γρ. |
||||||
|
||||||