80 γρ. φύλλα ρόκας, καθαρισμένα 80 γρ. φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα 120 γρ. απάκι 30 γρ. ελαιόλαδο 40 γρ. άσπρο κρασί 20 γρ. ξίδι μπαλσάμικο 50 γρ. κρητική γραβιέρα, ξυσμένη σε χοντρά ξύσματα 20 γρ. ντομάτες, κομμένες ή ντοματίνια αλάτι |
||||||
|
||||||
80 γρ. φύλλα ρόκας, καθαρισμένα 80 γρ. φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα 120 γρ. απάκι 30 γρ. ελαιόλαδο 40 γρ. άσπρο κρασί 20 γρ. ξίδι μπαλσάμικο 50 γρ. κρητική γραβιέρα, ξυσμένη σε χοντρά ξύσματα 20 γρ. ντομάτες, κομμένες ή ντοματίνια αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |