ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κ.σ.λάδι
1 κομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
1κουτ.τσαγ.κύμινο
1 κουτ.τσαγ.κόλιανδρο
1 κουτ.τσαγ. Γκάραμ Μασάλα
1/2 κουτ.τσαγ. τσίλι σκόνη
2 κ.σ.κοινό αλεύρι
1 φλιτζάνι νερό
425 γρ. ντοματάκι κουτιού
2 κομμένες πατάτες
1 κομμένη μελιτζάνα
2 κομμένα κολοκύθια
1 κομμένη κόκκινη πιπεριά
1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ζεσταίνεται το λάδι στο τηγάνι,ρίχνετε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το σκόρδο,τα μπαχαρικά και το αλεύρι και το ανακατεύετε πάνω από τη φωτιά για 1’.
Ρίχνετε το νερό,τις ντομάτες και τις πατάτες. Αφού πάρουν μια βράση,χαμηλώνετε τη φωτιά,τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 15’. Προσθέτετε την μελιτζάνα,τα κολοκυθάκια και την πιπεριά και τα μαγειρεύετε άλλα 10’ ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Ρίχνετε το γάλα της καρύδας και κουνάτε την κατσαρόλα μέχρι να ζεσταθεί καλά.


Κύριο Συστατικό : Γκάραμ Μασάλα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ινδία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV