ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

5-6 φρέσκες μικρές αγκινάρες ή μεγάλες, κομμένες στα 4
3 λεμόνια
λάδι
ξίδι
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε 4 κομμάτια, αν είναι μεγάλες.
Τις ρίχνουμε σ’ ένα μπολ με νερό και προσθέτουμε χυμό από δύο λεμόνια για να μην μαυρίσουν.
Κόβουμε το τρίτο λεμόνι στη μέση και τρίβουμε τις αγκινάρες.
Τις τοποθετούμε σε ένα γυάλινο μπολ και τις καλύπτουμε με λάδι.
Τις σερβίρουμε με λάδι, λίγο λεμόνι ή ξίδι


Κύριο Συστατικό : Αγκινάρες
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: ΚΡΗΤΗ
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV