ΨΗΤΟΣ ΜΑΡΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

600 γρ. βολβοί μάραθου
αλάτι και πιπέρι
1 χοντρή φέτα λεμόνι
1 κουταλιά σούπας λάδι
25 γρ. βούτυρο
25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
φύλλα μάραθου για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Καθαρίζουμε τους βολβούς και τους κόβουμε σε χοντρά κομμάτια, 2 εκ. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο αλάτι, το λεμόνι, το λάδι και αρκετό νερό να τα καλύψει.
Τα βράζουμε 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε καλά. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα πυρέξ, προσθέτουμε τον μάραθο, πιπέρι και τυρί.
Το βάζουμε κάτω από το γκριλ μέχρι να ροδίσει. Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φύλλα μάραθου.


Κύριο Συστατικό : Μάραθος
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Γκριλ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV