350 γρ. πένες ή κάποιο άλλο μικρό ζυμαρικό 3 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε κύβους 150 γρ. μοτσαρέλα di bufala, στραγγισμένη και κομμένη σε κύβους 10 μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσια, κομμένες σε φέτες 10 πράσινες ελιές χωρίς τα κουκούτσια, κομμένες σε φέτες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο διαγώνια σε λεπτές φέτες 1 χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικό Για τη βινεγκρέτ: 90 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 15 ml βαλσάμικο ξίδι ή χυμό λεμόνι αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||